Návrh opatrení VV SSTZ vsúvislosti skoronavírusom COVID-19

18.09.2020 08:21

Návrh opatrení VV SSTZ vsúvislosti s koronavírusom COVID-19

1. Súťaže družstiev riadené SSTZ. VV SSTZ doporučujeodohrať stretnutia družstiev v termínoch podľa Rozpisu súťaží uverejnenýchv Spravodaji SSTZ pre ročník 2020/2021. Vprípade vyhlásenia karantény okresným hygienikom pre oblasť, vktorej sa nachádza hracia miestnosť oddieluklubu, alebo družstvo, zktorého niektorý z členov sa nachádza v povinnej karanténe v súvislosti s COVID-19 nahlási túto skutočnosť vedúci družstva riadiacemu súťaže, ktorý rozhodne o ďalšom postupe (odohratie stretnutia u súpera, zmena hracej miestnosti, odloženie stretnutia a pod.).Spolu s oznámením predloží klub príslušné potvrdenia. Pri organizácii stretnutí je nutné dodržiavať nariadenia príslušných ÚVZ.

2. Súťaže družstiev riadené príslušnými riadiacimi zväzmi VV SSTZ doporučuje odohrať stretnutia v termínoch podľa Rozpisu súťaží příslušných riadiacich zväzov. Príslušným riadiacimzväzom doporučuje VV SSTZ riadiť sa odporúčaniami pre súťaže riadené SSTZ.

3. Slovenský pohár mládežeVV SSTZ: Doporučuje organizovať turnaje SPM v Bratislave v dňoch 12.9.2020 a13.9.2020 pri dodržaní všetkých odporúčaní regionálnych ÚVZ. Organizátori SPM sa riadia pokynmi regionálních úradov verejného zdravotníctva a usmernením SSTZ zo dňa 4.6.2020. Schválené per rollam hlasovaním VV SSTZ dňa 11.9.2020