Seminár na predĺženie licencií rozhodcov A,B a C

27.01.2017 18:28

ŠTK OrSTZ informuje rozhodcov,  že po dohode s predsedom komisie rozhodcov SSTZ p. Jánom Vaniakom – Seminár na predĺženie licencií A,B a C ktorým skončila alebo končí platnosť by sa mal konať v mesiaci Jún 2017 na Orave. Presný termín konania seminára bude včas uverejnený na stránke OrSTZ.

Z tohto dôvodu žiadam všetkých rozhodcov, ktorých sa to týka aby sa nahlásili na ŠTK OrSTZ u  Jozefa Strežu, je potrebné uviesť licenciu a dátum ukončenia licencie.

Školenie pre nových uchádzačov na kvalifikačný stupeň 1licencia C

Školenie pre nových uchádzačov na kvalifikačný stupeň 1 (licencia C): Absolventi školenia získajú Osvedčenie o získaní rozhodcovského stupňa 1 ktoré má trvalú platnosť a licenciu rozhodcu C s platnosťou na 3 roky. Školenia sa môžu zúčastniť záujemcovia ktorí dovŕšili 16 rokov.  Po dovŕšení 15 rokov záujemcovia o  rozhodovanie na žiackych turnajoch....PM) Školenie bude ukončené písomným testom z Pravidiel stolného tenisu, Súboru predpisov SSTZ a Príručky ITTF pre rozhodcov. Uvedené materiály sú publikované na webovej stránke www.sstz.sk medzi dokumentmi a je potrebné si ich pred príchodom na školenie preštudovať. Účastnícky poplatok pre nových uchádzačov 1. stupňa (lic. C), vrátane poplatku za udelenie rozhodcovskej licencie je 15.-€ .

Toto školenie bude otvorené len v prípade väčšieho počtu záujemcov o školenie. Preto vyzývame oddiely, kluby aby prihlásili záujemcov na toto školenie a získali tak dostatočný počet kvalifikovaných rozhodcov do svojich radov. Nahlásenie je možné urobiť u predsedu ŠTK OrSTZ Jozefa Streža

ŠTK OrSTZ