Maj. Oravy mužov 2010 - Rabča 9.1.2010 - výsledky

11.01.2010 09:54

Prinášame Vám kompletné výsledky majstrovstiev Oravy mužov.

OrSTZ využil prestávku majstrovských súťaží a v spolupráci s so stolnotenisovým oddielom TJ Oravan Rabča v vše športovej hale v Rabči dňa 9.1.2010 usporiada Majstrovstvá Oravy Mužov a žien v stolnom tenise 2009/2010.

Už tradične turnaj mal vysokú úroveň aj preto, že tento ročník  bol rekordným v počte zúčastnených športovcov 104. Hralo sa v skupinách a ďalej vyraďovacím spôsobom.

Bola to ukážka kvalitných výkonov a zároveň toho čo má šport-stolný tenis poskytovať – zábavu a radosť z hry. Ale nie len športom je je športovec živý. Verní tomuto odkazu si popri zápolení dokázali v príjemnom prostredí športovej haly posedieť  a podebatovať, napriek tomu, že sa bojovalo o každú loptičku medzi setmi, športovci mali úsmev na tvári a bolo vidieť, že nie sú len momentálni súperi, ale aj dobrí kamaráti.

Na záver nám patrí poďakovať všetkým hráčom za predvedený výkon, fanúšikom za fantastické povzbudzovanie a organizátorom turnaja TJ Oravan Rabča na čele s jej predsedom p. Jánom Bandíkom za obetavosť pri spoluorganizovaní, hl. rozhodcovi p. Ľubovi Záňovi za rozhodcovský mikrofónový maratón, mediálnemu a programovému šéfovi MO Milanovi Laššákovi a všetkým, hlavne domácim , ktorý sa na týchto MO podieľali. Ďakujeme.

Víťazov odmenili pohármi, ktoré venoval VV OrSTZ a odovzdal predseda OrSTZ Venanc Maretta a riaditeľ turnaja Ján Bandík.

Majster Oravy na rok 2010 je Oliver Škopec z klubu STO Nižná, Majstrami  Oravy vo štvorhre je dvojica Bednár Miro st. - Drbiak Zdeno z toho istého klubu.

 

Foto z MO 2010 muži Rabča